Siemens anmeldelse - Induktionskogeplade, køleskab og opvaskemaskine

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:11
Forums

For 6 måneder flyttede vi ind i et udstillingshus fra Eurodan Huse med nye hvidevarer fra Simens. Vi tænkte, at Siemens er et godt produkt med god service, så der burde ikke være nogle problemer. Her er vores erfaringer med vores Siemens produkter. 

Induktionskogepladen
Induktionskogeplade var lidt ridset, da vi overtog hvidevarerne, men det blev meget værre. Ved almindeligt brug kom der flere og flere ridser. Bemærk, at vi købte nye gryder i forbindelse med den nye induktionskogeplade. Se billeder nedenfor.

En Siemens teknikker forklarede, at vi har brugt en metalskraber til at rense kogepladen. Det har vi ikke! En Siemens servicemand sagde efterfølgende, at ridserne ikke fremkommer ved almindeligt brug. Vi har og er meget forsigtige med kogepladen, da den er ualmindeligt skrøbelig. Overfladen ser ikke ud til at være hærdet på nogen måde og minder mest om en spejlblank computerskærm. Vi forventede at et produkt fra Siemens, havde hærdet glasset til at modstå brugen af deres kogeplade. Vi har aldrig turdet, at lave popcorn på kogepladen fordi vi var bekymrede for flere ridser.

En dag faldt et grydelåg ned på kogepladen, hvorefter den fik følgende skade.

En Siemens teknikker har efterfølgende sagt, at den skal skiftes ellers revner den hele vejen igennem.

Hvis man gerne vil have et køkken, hvor man kan arbejde i fred og ro, skal man derfor ikke vælge en kogeplade, som går i stykker hvis man sætter noget på den.

Det trykfølsomme panel fungerer rimeligt, hvis man ikke har fedtede fingre. Det er uhensigtsmæssigt, at man ikke kan stille på flere kogeplader eller uret samtidigt. Kun en funktion kan betjenes af gangen, ellers får man et surt "beeep" fra kogepladen. Kogepladen varmer fint og har en boost-funktion, som opvarmer en stor gryde vand på meget kort tid.

Køleskabet  
Vores køleskab er konsekvent 3-4 grader varmere end vores indstilling på 2 grader celcius. Vi har haft Simens teknikker ude to gange. Første gang får vi udskiftet det elektroniske panel. Anden gang får vi en ny gummiliste på. Ja, vi har stadig problemer med temperaturen og der kommer rimfrost bag på køleskabet selvom det er rimfrit. Det er ellers dejligt stort, men med for høj temperatur holder madvarerne ikke så længe.

Opvaskemaskinen
Vi tør ikke længere bruge det hurtige program, da vi flere gange har oplevet, at opvasketabben ikke blev opløst. Simens support mener, at vi skal måle på vandtrykket og bruge andre opvasketabs. Vi har brugt opvasketabs og opvaskemaskine i mange år. Vi har aldrig oplevet den type problemer.

Vi er generelt trætte af servicen fra Simenes og deres produkter. Vi er godt tilfredse med vaskemaskinen og tørretumbler. Tørretumbleren tørrer dog ikke helt i bund, men det er vist meget almindeligt for kondenstumblere. 

Et andet problem er, at hver gang vores produkter fejler noget, skal det gå igennem Eurodan Huse, som selvfølgelig ikke er så nemme at arbejde med. For nyligt fik vi en vanskade på grund en defekt vandslange til vaskemaskinen. Dagen efter kom en teknikker fra Eurodan Huse og konstaterede skaden. Der er nu gået 3 dage uden at vi kan bruge vores vaskemaskine. Det tager fem minutter at skifte en slange ud, så vi kan vaske igen.

Bemærk, hvis du flytter ind i et nyt hus inklusive hvidevarer, så er det en ulempe, da du har bedre muligheder for at reklamere, hvis du køber hvidevarerne selv. Mit råd til nybyggere er, at de selv skal købe hvidevarerne! Især fordi du kan gå direkte til forhandleren og ikke skal kæmpe med byggefirmaet eller producenten af hvidevarerne.