Ziinga.dk - Anmeldelse

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:11
Forums

Ziinga.dk er en ny auktionsside..... eller måske nærmere en gamblingside, ligesom poker eller måske lidt ondere. Der bydes på produkter til en meget lav pris, men budene koster mellem 4 og 7 kroner. Udløbstiden genstartes, hver gang der er bydes en ekstra gang. En budagent sørger for, at der automatisk trækkes bud fra ens konto i et bestemt prisinterval og en bestemt mængde bud.

Regneeksempel på et 40" LED TV med en værdi på 11.260 kroner angivet af Ziinga.dk. Auktionen startede den 6. januar 2010 klokken 14:34. Lige nu er der mellem 6 og 7 bud i minuttet.

Det sidste døgn tjente Ziinga cirka 34.560 kroner: 24 timer gange 60 minutter i timen gange 6 bud i minuttet gange 4 kroner per bud.

Det skal bemærkes, at der ikke har været seks bud i minuttet siden auktionens start, da budfrekvensen øges op til slutningen af auktionen, grundet genstart af timeren. I regneeksemplet regnes en pris per bud på fire kroner, men der er sikkert mange, som har givet 7 kroner.

Bemærk at Ziinga.dk har adresse på Malta: Ziinga.dk er et produkt af Auction Management Ltd. c/o Vincente Buildings, 14/19 strait street, Valletta VLT 08, Malta

Hvis du er en gambler, er Ziinga.dk noget for dig, men pas på, du kan nemt tabe mange penge! Det kan se ud som en godt tilbud, men du bliver snydt.

Se også brugeranmeldelser fra trustpilot.dk.