Rødhus Klit Feriecenter

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 11:24
Post by: admin on October 19. 2008, 16:31:04
Min kæreste Anne, hendes søn Alexander og jeg tog til Rødhus Klit Feriecenter (http://www.folkeferie.dk/da/Ferie-i-Danmark/Nordylland/Rodhus-Klit/). I slutningen af efterårsferien (uge 42).

Vi boede i en seksmandshytte, som lugtede noget surt da vi ankom. Opvaskeren var ikke tømt, hvorfor vores førsteindtryk af stedet var knap så godt.

Vores humør blev noget bedre efter et boblebad og en tur i vandrutchebanen i svømmehallen. Selvom det var efterårsferie, føltes det ikke som om der var for mange mennesker.

Der var få hundrede meter til vandet, så en lille løbetur gennem klitterne til vandet blev det også til. Jeg nød den blæsende fred, som gav mig dyb ro indeni.

Vi benyttede deres bordtennisbord, der var gratis tilgængeligt, som også blev brugt flittigt af andre. Der var 4 badmintonbaner, som koster 30 DKK per time. Squash var også et hit, der er i samme pris, som en badmintonbane. Anne blev så bidt af Squash, at hun overvejer at starte på et træningshold i Århus. Problemet er, at der er få steder, hvor det er muligt at træne i Århusområdet. Åbyhøjafdelingen har kun nybegyndertræning om tirsdagen, hvor Anne går til kor.

Prisen for det hele, som inkluderede gratis adgang til svømmehallen, var på 1933 DKK (Fødselsdagspris) inklusive linned og afbestillingsforsikring. Derudover skulle der betales for strøm og varme, som ved to overnatninger løb op på 75 DKK.

Det var en anderledes weekend, vanen blev brudt og vi havde det hyggeligt. En anden gang ville vi sandsynligvis overveje at bo et andet sted og i stedet udelukkende benytte sportsfaciliteterne, som for gæster dog er til dobbelt pris.
 
Title: Sv: Rødhus Klit Feriecenter
Post by: sanders1 on October 25. 2008, 17:59:02
Super sted hvis du skal væk fra hverdagen og er en børnefamillie. Mn hvis du er ung eller noget så er det maks nedern og du keder dig maks. 
Tag eventuelt der op i sommerferien det er nok mest fun

/Alex the ninja
Tags