Århus Bowlinghal

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 13:57
Forums

Jeg var i går var jeg inde og bowle i Århus Bowlinghal. Det er et OK sted. Der var dog en ting der skuffede mig grusomt. Deres rygepolitik er helt henne i vejret. I kælderen er der et rygerum, hvilket resulterer i at man ikke kan spille pool eller andre spil de har dernede.... Meget nederen!!

Tivoli - fed frag - Swan Lee AKA The Storm

Submitted by nowak on Sun, 05/07/2017 - 11:42
Forums

En tur i Tivoli med koncert på sit sæsonkort. The Storm spillede en koncert, der så fin ud med lød ligesom et download fra YouTube afspillet på min bærbar. Jeg har næste lyst til at citere min kæreste, som altid påstår, at danskere ikke kan lave lyd og/eller ikke har råd til ordentligt udstyr. High five Einstein! I starten lød The Storm som en kopi af Evanescence, som senere blev til en popkavalkede af højere dimension. De redede det dog lidt med lidt mere Eva, men afslutningen var fatal med et brag af et random nummer som gav mig en ubehagelig smag i munden. Hmmm to ud af fem.

Veto og Spleen United koncert

Submitted by nowak on Sun, 05/07/2017 - 11:42
Forums

Veto og Spleen United koncert i Århus lørdag den 22. november 2008. Det er et sted hvor der er mulighed for at få blæst trommehinderne ud og blive blændet af nogle meget fine projektorer!! Hvorfor? spørger jeg bare. Endvidere var lyden ikke specielt god, da volumen fra instrumenterne ikke var afbalanceret i forhold til hinanden. Der leveres i forhold til prisen på 250 DKK, hvorfor det kan accepteres. Ved at gå bagerst i koncertsalen, kunne man undgå den værste støj. :-(