Debatter

Behagelige sko

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:21
Forums

Se vedhæftede billeder for at se de mest behagelige sko i verden.

Er der nogen, der ved hvor jeg kan købe dem? Jeg trænger til et par nye. Den forretning de er købt i kan ikke skaffe dem længere.

Jeg kan desværre ikke huske producentnavnet, da jeg bruger specialsåler.

2017-05-09: jeg kan ikke anbefale sko med bløde såler. Gå efter minimalistiske sko med ultra smal sål uden affjedring. Det er sundt for din krop.

Lån og konvertering

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:21
Forums

Jeg faldt over en god artikel om lån på minepenge.dk.

Når man sidder med et 4 % fastforrentet lån, så kan det betale sig, at vente et par år inden man konverterer. Et god råd fra dinepenge.dk er, at man venter til kursgevinsten er 70.000 DKK eller højere. Det vigtige med fastforrentede lån er, at man bruger muligheden for at konvertere, det er det man betaler for!

Det er så en lille husker til mig, jeg er nemlig kendt for at være for ivrig!

Siemens anmeldelse - Induktionskogeplade, køleskab og opvaskemaskine

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:11
Forums

For 6 måneder flyttede vi ind i et udstillingshus fra Eurodan Huse med nye hvidevarer fra Simens. Vi tænkte, at Siemens er et godt produkt med god service, så der burde ikke være nogle problemer. Her er vores erfaringer med vores Siemens produkter. 

Induktionskogepladen
Induktionskogeplade var lidt ridset, da vi overtog hvidevarerne, men det blev meget værre. Ved almindeligt brug kom der flere og flere ridser. Bemærk, at vi købte nye gryder i forbindelse med den nye induktionskogeplade. Se billeder nedenfor.

Valg er realkreditlån

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:11
Forums

Når man skal vælge realkreditlån er det vigtigt at analysere sin risikoprofil og økonomiske forhold generelt.

De typsike scenarier: 

1) Et lån til variabel rente vælges, da den korte rente er meget lav (ultimo 2010). Der er god plads i økonomien en opsparing er planlagt, som kan fungere som buffer til uventede renteudsving. 

Pollenallergi

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:11
Forums

Ja, så blev det sæson for pollen igen  :-(

Jeg går tit rundt og hoster, fordi man som allergiker har overfølsomme luftveje. I den forbindelse anbefalede en lægestuderende lægemidlet Loratadin, som indeholder højere antihistamin-koncentraitoner. Det virker rimelig godt - jeg synes ikke, at jeg har store problemer med alt for røde øjne, løbende næse eller udslæt sære steder.

Jeg har hørt, at der er nogen der mener, at midlet er lidt sløvende. Det har jeg dog ikke bemærket i nævneværdig grad.

Hvad gør I andre?

Ziinga.dk - Anmeldelse

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 14:11
Forums

Ziinga.dk er en ny auktionsside..... eller måske nærmere en gamblingside, ligesom poker eller måske lidt ondere. Der bydes på produkter til en meget lav pris, men budene koster mellem 4 og 7 kroner. Udløbstiden genstartes, hver gang der er bydes en ekstra gang. En budagent sørger for, at der automatisk trækkes bud fra ens konto i et bestemt prisinterval og en bestemt mængde bud.