Grzegorz Nowak Blog

Bilforsikring Danmark og Europa

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 14:14

Jeg skal til Østrig i vinterferien 2011. I den forbindelse ringer jeg til mit forsikringsselskab Tryg, for at finde ud af om jeg skal have nogle papirer med. Rødt SOS kort etc. Jeg får i den forbindelse at vide, at min Dansk Autohjælp pakke ikke dækker i Europa. Jeg får et tilbud på en udvidet forsikring til omkring 300 DKK hos Tryg, som også dækker uden for Danmarks grænser. Det lyder ikke så dumt, men jeg ringer til Dansk Autohjælp for at sikre mig at det ikke dækker i Europa. Det viser sig, at Dansk Autohjælp dækker i hele Europa.

Blæner efter sport

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 14:14

Solbrændt hud kræver omsorg. ;-)

Efter en tur i Val T, fik jeg en del forbrændinger på trods af faktor 20 solcreme. Efterfølgende har jeg været ude og cykle i DK, hvor svedgenereringen har resulteret i nogle lede blæner (se billeder).

Pas altid på når du er ude i solen. Solbrændt hud er meget hårdt for kroppen, da huden er kroppens største organ.

Afbrændt knallert på cykelsti i Århus

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 12:27

På en tilfældig tur i nabolaget i dag (Se position - den grønne pil viser stedet) mødte jeg synet af en afbrændt knallert (se vedhæftede billeder). Det er utroligt, hvad folk kan finde på at lave. Det er trist for knallertens ejer og de personer som ender med at snuble eller falde af cyklen over knallerten i mørke .

Bilguide

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 12:27

Min huskeliste til køb af brugt bil.

Galvaniseret fra top til tå ;-) (kan det passe at den også skal rustbeskyttes?)
Tagbøjler = bonus.
Jydekrog = bonus.
Bagagerum  med plads til to murerbaljer (dykkerudstyr).

Hvis du er brugtbilsejer, som gerne vil sælge, så gem fakturaer på service og reparationer. Jeg vil gerne se dem, hvis jeg skal købe din bil :-)

Læbepomade afhængighed

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 12:27

Jeg cykler meget, så jeg bruger ofte læbepomade. For nogle dage siden hørte jeg i radioen en debat om læbepomaner og læbepomangrupper. Fedt nok, jeg tror jeg vil starte en "kig i væggen" afhængighedsgruppe. Det giver næsten lige så god mening  :-D

Jeg fandt derefter denne informative artikel - vaseline styrer, jeg tror ALTID på det jeg læser!!  :-O

Billige ting på nettet

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 12:27

n huskeliste til webindkøb, hvor jeg har været tilfreds med handlen - service, levering og eventuelt kundesupport. Det gode ved at handle på nettet er, at man roligt kan vælge de produkter man ønsker at købe samtidigt med, at de bliver leveret til døren. Det er er faktisk også muligt at købe tøj på nettet hos eksempelvis smartguy. Der er mange, der synes det er for besværligt, fordi man ikke kan prøve tøjet. Jeg synes derimod, at det er en stor fordel.