Køkken
Efter hver opvask, fjernes madrester fra vasken også under proppen, så vasken ikke stopper.
Man efterlader ikke små rester i køkkenet. for eksempel 1 lille tomat.
Ingen tørrebakker - undgår problemer med skrammel der står.
Gryder og andet, må kun efterlades kortvarigt (under en halv time) i vasken i blød. I forbindelse med travlhed eller specielle omstændigheder, kan midlertidig opbevaring ske ved siden af vasken ovenpå et af de "brugte" viskestykker.
Eksempel på brugte viskestykker:
Man fjerner selv mad fra køleskabet, som man selv har købt og renser køleskabet bagefter.
Hvis man har spist det sidste af en slags type mad, skal man enten selv købe noget mere, eller advisere de andre i husstanden.
Opvaskesvampen skal efterlades i vredet tilstand i bakken til venstre for hovedvasken.
Når man har kogt vand i elkedlen, skal man hælde resten ud i vasken.
Når man har spist resten af maden i en beholder, er man selv ansvarlig for at rengøre beholderen.
Viskestykker skal hænges op efter brug og efterlades ikke kastet i en bunke på bordet, som vist herunder.
Bryggers
Der skal være ryddet på bryggersbordet.
Der må max stå to par sko på gulvet i bryggerset.
Badeværelse
Man må ikke kaste andet end toiletpapir i toilettet.
Comments