Skal din virksomhed eller projekt have et ekstra liv?

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 15:06
Forums

Hej! 

Jeg søger virksomheder, der gerne vil have en hjælpende hånd i forbindelse med optimering af deres forretningsflow. Det kan være veletablerede virksomheder, som mangler den sidste hjælpende hånd, til at komme et skridt foran konkurrenterne. Eller det kan være virksomheder, som er gået i stå med deres salg eller vækst. Hvis du har et projekt, hvor du er gået i stå, kan det være at jeg er villig til at overtage eller finde en opskrift til dig, så du kan komme videre. 

Nogle eksempler på virksomheder og eksempler på samarbejdsformer: 

  • Webshops, fora, og firmahjemmesider - jeg bidrager til webmasterrollen og udvikler siden, så indtægtgenereringen bliver større.
  • Produktionsvirksomheder - jeg kigger på produktionsflowet og laver en rapport over forbedringer.
  • Transport og distributionsvirksomheder - jeg udvikler et system, der kan optimere fragt og indkøb.

Jeg har arbejdet med optimering af IT og Logistik i landbruget, offentligt transport og i øjeblikket i trælastbranchen. Derudover har jeg god forståelse for webmiljøet, hvor mit største projekt som medejer af WebDrive.dk

Mit bidrag aflønnes som en andel i virksomheden eller projektet. Hvis projektet er tilstrækkeligt interessant, kan jeg være villig til at købe evt. via en overdragelsesaftale. Jeg foretrækker langsigtede løsninger med resultater på bundlinjen for dig og for mig.

Hvis du falder over denne tråd et stykke tid i fremtiden, og tror at den er forældet, så kontakt mig alligevel. Jeg er altid på udkig efter nye emner - store som små. 

VH. GrN.dk

Jeg er ikke på udkig efter kapital. Det jeg regner med er, at en potentiel virksomhed er med på en overdragsordning, hvor virksomhedsprisen afrdages over tid eller lignende.

Du må meget gerne lede efter virksomheder, som i starten kan drives i fritiden. Det kunne være webshops, affiliate sider, webfora, eller elektroniske serviceydelser. Det kunne også være andre fritidsvirksomheder, som i forvejen drives i fritiden. Det mest interessante vil være virksomheder, som er modne til et generationsskifte eller hvor ejeren har lagt virksomheden på hylden, og nu kan bruge nye kræfter. Jeg oplever ofte, et par måneder gamle virksomheder, som er sat til salg til en urealistisk og skyhøj pris, hvilket ikke er specielt interessant.