Skiferie, Geilo, Norge i Highland/Besttravel kombi

By nowak, 29 April, 2023
Post by: admin on February 09. 2009, 16:52:37
Det er blevet tid til konstruktiv kritik i forbindelse med min skiferie i uge 7, som i øvrigt koster en milliard.

Skiferien afholdes i Geilo, Norge på Highland Hotel (http://www.highland.no). Rejsearrangør er Besttravel. Det hele er faktisk meget fint, men der er nogle ting, der kunne gøres bedre.

Svimmingpoolområde
  • Folk må gerne forstå, at man skal benytte brusereren inden, man går ind i saunaen, som helt fejlagtigt er placeret i forbindelse med Poolområdet i unisex stil, så man ikke kan smide badetøjet (som er fyldt med klor!!). Highland hotel - opstil en vejledning eller flyt saunaen tilbage til badeområdet ligesom i gamle dage!!!
  • Nogle folk forstår ikke, at døren til saunaen ikke lukker selv!?!?  Så sidder jeg og fryser :'(
  • De ekstremt smarte, tager en spand klorvand og smider på saunaovnen, så man slipper for at tage sine ecstasy piller....  ;)

Restauranten
  • Ja, der er vinterpension, hvilket betyder morgenmadsbuffet, hvor man kan smøre madpakke til til frokost. Det er meget fint, især hvis der er mange gæster, så stiger madudbuddet.
  • Til aften er der en enkelt dag med buffet, hvilket er ekstremt godt!!
  • De resterende dage er der tre retters menu i meget snobbet/forfinet stil. Det er ikke noget, som jeg synes er specielt fedt, efter jeg har okset på ski hele dagen. Jeg er sulten som en dragekriger!!  ;D Er det vinterpension eller upperclass gøgl??
  • Det fede ved menuen med de tre retter er, at man herved opnår en fin slankekur, hvis man ellers har behov for det... ???
  • Et tip er at smøre en stor madpakke med ekstra tvebakker eller knækbrød, som man kan spise efter aftensmaden  :P
  • Tip 2 - drik meget vand til aftensmaden. Det fylder i maven og fortrænger sulten :o

En sidste ting er, at vi ankom til Geilo efter en lang busstur fredag middag. Fredag aften da vi skulle til at sove, begyndte det højeste diskolyd at brage igennem vores værelse. Vi blev placeret lige over afterparty arrangementet, som varede til klokken 02:00 om natten. Det var ekstremt super nederen!!  >:( Efter en del brok fik vi lov til at flytte værelse dagen efter til femte sal. På trods af det, var det stadig muligt at høre den fantastiske musik. Heldigvis har det indtil videre kun været afterparty fredag og lørdag  :D
Title: Sv: Skiferie, Geilo, Norge i Highland/Besttravel kombi
Post by: admin on February 12. 2009, 16:41:55
En reminder til mig selv.

Jeg lejede et par Rossignol 7x comp 170 ski.
Title: Sv: Skiferie, Geilo, Norge i Highland/Besttravel kombi
Post by: admin on March 01. 2009, 07:19:56
Plus at det er herre skaad at betale for liftkort til 8 dage, når man ikke har 8 dage på ski, fordi man rejser hjem fredag middag... Jeg kunne nøjes med liftkort til 7 dage, hvor jeg reelt stod på ski!

Comments