Nowa indlægsvinder februar 2012

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 08:38
Forums

Så blev det marts og vinderen for februar skal findes! Det ser ud til at Huskeliste skiferie har mistet sin førsteplads, men bevarer en solid andenplads. Uge 7 og uge 8 er ovre, men mon den har en chance i forbindelse med alle de danske skisportfreaks, som skal afsted i påsken? 

Vi har en ny i top 3 på nummer 2 SportNetDoc. det er sandsynligvis alle de glade ski- og snowboard gæster, ikke har haft heldet med sig og måtte bide i det sure knæskadeæble.

På nummer 1 har vi fået en lille sniger, Snow Dome Bispingen. Det må være alle dem som havde håbet at kunne komme afsted på skiferie i Østrig eller Norge, men besluttede at det var simpelthen for hårdt, for dyrt og for langt væk fra Danmark. En anden årsag kan også være, at der er mange der har fundet ud af, at det er smart at træne den utrænede krop inden den ugelange ferie starter. Det kan medvirke til færre skader og en større fornøjelse på ferien, især når den sorte pist er lige om hjørnet og lokker med sine pukler!

Nowa.dk snupper igen puljen, men vi er klar igen i marts! Og de resterende måneder i 2012.... Læs om konkurrencen på introsiden.

Nowa.dk-statistik februar 2012

Tags