Counter Strike Source

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 13:49
Forums

Counter Strike Source er et first person shooter spil baseret på Half Life motoren. Det er et spil man kan få via Steam, til en pris på cirka 100 DKK i skrivende stund. Der er mulighed for at spille mod computeren, med vennerne på det lokale netværk eller med mange andre fra andre steder i verden.

Spillet er fedt fordi man skal samarbejde med sit hold for at overvinde fjenden. Spillede i dag og det var super fedt. Det er fedt at udnytte flash granater, som blænder fjenderne.

Det kan desuden være smart at udnytte Ventrilo, som bruges til lydcommunication over netværk. Det er på den måde nemmere at koordinere angreb og planlægge andre taktikker.

Title: Sv: Counter Strike Source
Post by: sanders1 on October 26. 2008, 19:36:47
year, css er totalt sejt jeg kunne spille hele dagen lang vis ikke jeg havde andet at lave men skal passe hverdagen og man fucker sine øjne totalt op.

Så skynd jer download steam og køb CSS og bare log på en server og prøv og i vil falde for det med det samme. Og så kan i bare spille med jeres venner det er mega fun. 

Og hvis så i bliver mega gode på et tidspunkt kan i tage til LAN party eller noget hvor i kan spille med en masse andre.

Brug ventrilo når du spiller med folk eller dine venner over nettet så kan i bakke hinanden op i spillet og vinde det hele.

Så "Keep on playing!!!"