Spørgsmål om kost til Stig Åvall Severinsen

Submitted by nowak on Tue, 05/09/2017 - 10:52
Forums

Hej Stig.

Mange tak for en masse god info på Breathologyacademy og andre steder på nettet. Jeg er i gang med at læse din bog, som giver en masse nyttig viden om vejrtrækning og Yoga, som jeg synes indeholder vigtige elementer, der er relevante for alle mennesker.

Udover vejrtrækning er kost et vigtigt element for at opnå en sund tilstand. Du skriver om frugt og grønt i din bog, men hvad spiser du selv dagligt?

Jeg er naturligvis på udkig efter sandheden, da jeg synes der er alt for meget misvisende information, som påvirkes af store erhvervsmaskiner.

Jeg tror på, at der er et par gode sandheder i bogen The China Study (http://www.thechinastudy.com/category/the-china-study/), som baserer sig på en stor mængde videnskabelige artikler. Der er et hav af dokumentarprogrammer, som baserer sig på denne viden om hele planter kontra animalske fødevarer. Derudover har vi behandlingen fra den tyske læge Max Gerson (http://gerson.org/gerpress/the-gerson-therapy/), som kigger nærmere på juice fra grøntsager.

Ovenstående minder selvfølgelig om Yogi-diæten, som du sandsynligvis er tilhænger af, men hvad er din egen oplevelse og holdning?Det kan være du allerede har berørt emnet i dybden et sted på nettet?

Hvis du på et tidspunkt finder det interessant at dykke dybere ned i kostens påvirkning af kroppen, vil jeg gerne bidrage, hvis jeg kan.

Jeg ledte lidt på breathologyacademy.com efter et forum, hvor jeg kunne stille nogle af ovenstående spørgsmål, men det ser ikke ud til at findes.. endnu :-)


Jeg leger amatørvideomand, når Stig svømmer 72 m. under isen tilbage i år 2010: