Parabolskærme i blæsevejr

Submitted by nowak on Thu, 05/11/2017 - 07:38
Forums

Mine bedsteforældre ser polsk TV via parabol. De har dog ofte problemer, når vejret er dårligt og parabolen svejer for meget.

Er der nogen, der kan anbefale en god og robust parabolantenne?

Har nogen erfaringe med flade parabolantenner?

Fandt også en lille anmeldelse af en flad parabolantenne.


Den 15. juni 2012 installerede jeg en flad parabolskærm fra Strong hos mine bedsteforældre, som har behov for polsk tv. Skærmen er lille, let og har meget gode indstillingsmuligheder. Ulempen er, at den kun svarer til en 65 cm skærm, som ikke er optimalt, hvis man skal modtage bestemte polske kanaler, som sender med svag styrke.

Vi fangede de fleste polske HD kanaler undtaget de mest besværlige. En anden årsag til det er, at parabolen skulle monteres i en lejlighed omringet af boligblokke. Samtidigt er der risiko for, at enkelte træer også skygger for signalerne.

I forhold til den gamle skærm (noname producent), så er denne meget bedre og mere robust i blæsevejr, da parabolens overflade er meget mindre. Derudover er det rart ikke at have et stort skrummel hængende ud fra balkonen.

For at opnå modtagelse af samtlige kanaler, tror jeg, at parabolen skal monteres et smartere sted og en ny parabolskærm med forstærkning over 1 meter skal anskaffes.

Tags