Submitted by nowak on Sun, 05/07/2017 - 13:57

Brug ALDRIG Pay-pal til at betale for dine ordrer i udlandet! 

Jeg stod overfor valget mellem at betale ved at overføre penge via banken, eller at betale med paypal (hvor man kan bruge VISA).
Fair nok tænkte jeg, paypal burde da gå sådan rimeligt hurtigt, da man bruger sit kort til at betale.

Jeg får så oprettet min pay-pal konto og går igennem den sædvanlige betalings procedure hvor man skal indtaste kort oplysninger osv..

Da der er gået 4 dage hvor der hverken er sket noget med min ordre eller min bank konto, kan jeg godt se at der er gået noget galt. Jeg sender så en mail afsted til paypal angående status på min betaling, de svarer så igen og siger at min betaling ikke gik igennem og de vedlægger endda en lille guide omkring hvordan man betaler med paypal. 
Da jeg så forsøger at betal for anden gang, brokker paypal systemet sig over at jeg ikke har tilføjet noget kreditkort til min paypal konto.

De følgende 2 dage bruger jeg så på at finde ud af hvorfor min paypal konto ikke kan bruge det kort som jeg allerede har tilføjet en gang i forvejen, men uden held.

Den 7. dag efter at jeg har lagt min ordre i udlandet, ringer jeg til paypal og spørger hvad jeg skal gøre. De siger så at systemet har blokeret min første betaling som jeg lagde da jeg oprettede min konto, hvor grunden til dette var at beløbet på betalingen var for højt til nye brugere. Fedt at få det at vide nu ! De foreslog da at jeg skulle overføre penge fra min bankkonto til min paypal konto, som ville tage 2-4 dage. Net shoppen i udlandet havde ogs den nødløsning at hvis paypal ikke fungerede (hvor har de mon det fra?), kunne man bare overføre pengene direkte til deres bank konto.

Så i sidste ende ville det jo gå ud med et om jeg overførte penge til min paypal konto eller direkte til net shoppen.

Da jeg kommer hjem fra skole på den 7. dag (i går), går jeg så igang med at indtaste net shoppens bank oplysninger. Pludselig får jeg en mail fra net shoppen hvor de skriver at systemet automatisk har slettet min ordre fordi at de ikke har modtaget nogle penge inden der er gået 7 dage.

For søren hvor var jeg lige ved at koge over dér.! Min ordre var steget 700kr siden jeg bestilte første gang, og de 700 kroner var ikke nogle jeg havde lyst til at betale pga. paypals lorte system!

Stiktosset ringede jeg til paypal, og begyndte nærmest at svine dem til. Telefon damen begyndte så at snakke om "bruger aftalen" som man accepterer inden man opretter sin konto. Jeg kunne nærmest fornemme at de ikke havde tænkt sig at gøre noget ved sagen, så jeg lagde på.

Jeg ringede så til net shoppen for at spurgte om de ikke kunne gøre noget ved den gamle ordre, så jeg kunne få lov til at betalen den. 
De sagde så at de ville se på det, men at de ikke kunne garantere de gamle priser på alle mine varer på min "nye" ordre. 

forslaget på min nye ordre bliver sendt i en mail som jeg gerne skulle modtage på mandag, så må jeg bare håbe at tabet på de 700 kroner bliver lavere  :-/ ..

- Kasper Nowak

Title: Sv: Fuck PAY-PAL?!
Post by: admin on November 09. 2008, 01:09:40
Hmm, jeg har også en Paypal-konto, men jeg har aldrig brugt det til noget seriøst. Især efter lidt research på nettet... se eksempelvis paypalsucks.com (http://www.paypalsucks.com/).. og jeg tror jo på alt hvad jeg læser ;)
Title: Sv: Fuck PAY-PAL?!
Post by: admin on June 17. 2009, 08:33:47
Hvae bettebror, er der noget nyt på paypal fronten? Hvordan endte historien?
Title: Sv: Fuck PAY-PAL?!
Post by: Nowak on September 25. 2009, 20:19:49
Mener at det endte med at jeg fandt de billigste priser på de enkelte dele, i forskellige net butikker i tyskland, hvorefter jeg bestilte min computer fra 3 forskellige butikker i tyskland.. Så jeg tabte ikke så meget på det alligevel, men det var stadig bøvlet med pay-pal, og jeg bruger dem ALDRIG mere.. dvs. alt som ikke tager imod VISA i røvsprækken holder jeg mig langt fra!

Mvh. 
Nowak