Tud lige lidt mere!

By nowak, 29 April, 2023

Det morer mig lidt at folk tuder som vilde aber over finanskrisen. Vi har et syrligt overforbrug af alt, og vi er også super dygtige til at tude over alle de ting vi har. Der er dagligt en journalist eller to, der skal nævne at vi smider for meget mad ud, bruger for meget strøm og kører rundt i for mange diesel- og benzindrevne biler. Det som er endnu sjovere er, at folk elsker at se programmer, som luksusfælden hvor folk demonstrerer på åben skærm hvor fantastisk svært de har ved at styre der sygelige overforbrug. Jeg kan forstå, at man har det hårdt, hvis man har mistet den ene arm, er blind, døv og har mistet smagssansen.

Så er der de fine iværksættere, som bliver støttet af staten, i en vision til at komme ud af krisen. I min optik sælger iværksætter varer som er købt i udlandet eller laver ydelser, som de forsøger at sælge til hinanden. Vi kan desværre ikke komme ud af krisen ved at "klippe hinanden" eller købe varer i udlandet (vi støtter udlandet..) og sælge varerne til kriseramte danske børnefamilier og studerende uden bil, busbillet, hus, hund og hvad der ellers hører til.

Den bedste idé ville være at skrue ned for forbruget af udenlandske og købe danske eller svenske ting, for hvis det går helt galt i Danmark, så kan vi altid smutte over til svenskerne.

Hmm, er tæt på at blande politik ind i det her, men må hellere lade være.

God vind til jer alle.

Tags

Comments